ARENA VIOLA 30+

flash

 Baza sportiva Arena Viola va gazdui Campionatul de minifotbal Arena Viola 30+ la care pot participa persoanele peste 30 ani. Detalii aici!

ARENA VIOLA

arena

ARENA VIOLA este primul teren sintetic profesional de minifotbal din Timişoara, realizat cu scopul de a le oferi împătimiţilor de fotbal posibilitatea de a juca un meci la standarde profesioniste, indiferent de oră sau anotimp.


Inaugurat în septembrie 2005, terenul de 44m x 24m, are toate dotările necesare – bănci de rezerve, tribună cu 200 de locuri, nocturnă, vestiare, saună, duşuri, toaletă, parcare proprie cu 20 de locuri, bar cu terasa.  

 

In luna noiembrie gazonul atificial a fost schimbat cu unul de cea mai buna calitate, adus special din Olanda. Este singurul teren sintetic din Timisoara cu asemenea suprafata de joc!

Încă din primele zile, ARENA VIOLA a atras numeroase personalităţi ale vieţii publice şi sportive, dar şi mii de timişoreni care au venit pentru a asista la evenimentele organizate aici. Dragostea de fotbal a lui Valentin Velcea, fost jucator, acum antrenor la FC Timisoara II, unul dintre acţionarii ARENEI VIOLA, a transformat un vis într-un proiect realizat la standarde europene. Printre cei care au participat la evenimentele ARENA VIOLA s-au aflat nume importante ale fotbalului românesc – Cosmin Olăroiu, Cosmin Contra, Viorel Moldovan, Paul Codrea, Iosif Rotariu, jucatorii din primul 11 al  FC Timisoara şi mulţi alţi împătimiţi ai fotbalului, in special vedete care au activat la echipa alb-violeta.

 

Sponsori

JavaScript is disabled!
To display this content, you need a JavaScript capable browser.

Parteneri

Banner
mado1
gadget